vineri, 21 ianuarie 2011

Morning after day before




Vinerea e o zi frumoasa de obicei, se termina saptamana incarcata de stres, de munci si se intampla ceva nou...incepe weekendul, lumea iese la distractii...si se mai intampla ceva - se schimba filmele la cinema...exact asta o sa fac si eu aici, schimb putin filmul pentru ca mi-am gasit o noua jucarie cu care captez imagini. :) Si cum cea mai buna camera foto este aia pe care o ai tot timpul la tine, m-am gandit sa fac imagini cu acea camera si sa le postez aici, adica aia de la telefon. :)

Feri zicea ca a venit un cursant la cursul foto si a avut pretentia sa-l invete sa faca poze cu telefonul. Si mie mi s-a parut foarte distractiv atunci cand am auzit, m-am tavalit pe jos de ras, am zis - clar ca omul era sarit sau venise sa faca misto. Ma rog, am invatat foarte multe lucruri utile si interesante la cursul foto, dar Feri nu a vrut pana la urma sa ne invete nici pe noi sa facem poze cu telefonul. :)) Haha, glumesc Feri!! ;)
Iata ca dupa aproape un an de la terminarea cursului ma apuc de fotografie cu telefonul, poate chiar mai rau decat alea facute cu sapuniera... :))
Ma vad nevoit sa dau o explicatie - rama si filtrele sunt puse de softul telefonului, cu incadrarea, momentul si emotia se lucreaza la fel ca si la celelalte aparate foto... ;)