miercuri, 6 ianuarie 2010

Ziua nouazeci si cinci




bai frate, dar m-am cam pus pe tanjeala si nu e bine, nu e bine deloc.imi revin cu greu dupa zilele de vacanta.trebuie sa ma scutur de lenea asta si sa incep sa ies iar la fotografiat.

de cand nu ne-am vazut si nu ne-am auzit am mai produs ceva fotografii, dar mai mult asa cu prietenii...sunt inca noi, noi suntem doar cu vreo 3-4 zile mai batrani...deci nu s-au invechit destul...le mai las cateva zeci de ani la dospit si apoi o sa revin la ele. :)

pe afara nu am mai iesit...aaa ba da, am iesit duminica seara la patinoar la cismigiu. cica sa ne facem tema...ca studentii, pe ultima suta. am avut tema data de Radu - reportaj la alegere Piata Obor, venirea lui Mos Craciun sau Patinoar.din pacate ningea de rupea si m-am ales cu mai multa apa pe obiectiv si pe aparat decat cadre reusite. da stiu, pungi de plastic dar asa sunt eu ...ma incapatanez sa cred ca nu o sa cada fulgii aia exact pe aparatul meu. ma rog...


curs 25

azi am inceput cursurile cu Catalin Savulescu. unii colegi au avut placerea sa-l cunosca pana acum, eu nu. pot spune ca prima impresie este placuta, cu o singura exceptie...nu imi cunoaste blogul domne.pfuaaa! eee ce sa facem, are el timp?!?!dar nu , cred ca a intrat totusi, parca mi-a si scris la o postare...sau nu...ma rog nu am chef sa ma uit acum.n-are importanta!hai mai bine sa vedem despre ce ne-a povestit catalin.
cursul de azi a avut ca tema fotografia de nunta.catalin are se pare ceva experienta in fotografia de nunta, anii sai de experienta si portofoliul o spun foarte clar.cateva puncte atinse au fost: elementele(portofoliu,printuri,albume,) care-l recomanda pe fotograf, echipamentele folosite de fotograf,momentele ce nu trebuie ratate in desfasurarea nuntii si multe,multe alte "tips&tricks".multumim catalin, a fost super!asteptam documentul de la curs.

cursul despre fotografia de nunta pot spune ca a picat la fix, chiar acum cateva zile am primit, de la un prieten care se casatoreste peste cateva luni , cateva linkuri ale unor fotografi din care vrea sa aleaga pentru nunta.m-a rugat chiar sa fac un top cu acestia.ia vedeti, voi ce ziceti!?!


http://www.robertaenache.ro/
http://www.fotonunti.imaginivii.ro/#/content/start/
http://www.bysergio.ro/
http://mariusbarbulescu.blogspot.com/
http://www.rares-pulbere.com/blog/
http://www.danielphotography.ro/
http://www.chitzuphoto.ro/index.php
http://radics-zoltan.ro/

eu o sa revin cu topul meu peste cateva zile, nu am avut timp de analiza.

cam atat pentru azi!


fotografia postata este facuta la ultima nunta la care am participat si prezinta un cuplu foarte dezinvolt.au dansat toata noaptea, au fost super tari.

14 comentarii:

  1. frumos...un an excelent !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioane, eu nu vad decat o fructiera imensa si un spate de cocoana, care nu stiu ce-i face lu'` nenea ala, il strange de gat sau danseaza cu el. Posibil sa nu vrei sa le arati fetele, dar totusi...

    RăspundețiȘtergere
  3. ioane,in primul rand La multi ani si sa ne traiesti cu numele!sa ai inspiratie maxima si lumina buna !
    Imi place foarte mult fotografia asta si prima oara cand am vazut-o am ras copios!Mi se pare o alaturare foarte tare!Cei doi care isi expun iubirea in public si se sprinjina de masa cu farfurii si un munte de fructe...Si el e mic de abia se vede....:)

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULTI ANI !!! Am uitat ca azi e 7 :D

    RăspundețiȘtergere
  5. la multi ani dear
    despre fotografie...cum zicea si dragos, nu stiu ve ii face tanti lu nenea...si ju stiu daca e nene cel de dupa ea. locul ales e bun, dar am impresia ca tanti o sa doboare masa cu tot cu fructiera si o sa il faca terci si pe nenea. decor bun, unghiul ales nu prea e bun. parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand vreau sa iti urez LA MULTI ANI!

    in cea ce priveste tanjeala, nu imi permit sa te contrazic, adevar ai grait :D

    am vizualizat (rapid nu amanuntit) site-urile fotografilor de nunta ce le-ai postat.
    in opinia mea topul este urmatorul :

    Locul I
    www.bySergio.ro

    Locul II
    www.Rares-Pulbere.com

    Locul III
    www.DanielPhotography.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. @all
    multumesc tuturor pt urari
    @dragos si elena
    deci fotografia v-a pus sa va imaginati niste lucruri, naste intrebari...asta era si ideea :))

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani!!! Sa ai parte de TOT ce e mai bun si mai frumos!
    Revin cu topul. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Radu
    merci Radu pentru timpul alocat analizei site-urilor.
    @Adela
    merci Adela, te astept cu topul.

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani!
    Interesant este faptul ca topul respectiv nu-i contine nici pe Narcis Virgiliu si nici pe Aurel Virlan. In opinia mea top 3 arata asa. Narcis Virgiliu pe locul 1 (pt ca d-aia l-am si angajat pt nunta mea:)), Rares Pulbere locul 2 si Aurel Virlan locul 3, ultimii doi practica preturi destul de ridicate datorita premiilor internationale pe care le-au castigat.
    Iar din fotografia ta iese in evidenta doar un spate de femeie nicidecum ca cei doi ar dansa la o nunta.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Cornel P.
    linkurile pe care le-am pus acolo nu reprezinta un top cu cei mai tari fotografi de nunta ai momentului, ci doar o lista cu fotografii din care vrea sa aleaga prietenul meu.lista e asa cum mi-a dat-o el, eu nu i-am asezat in vreo ordine.o sa fac si eu un top, poate o sa-l postez in seara asta.
    multumesc pentru vizita si parere! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. :)Cornel cred ca ce se intampla acolo e doar ruda cu dansul...momentul surprins -evident nu e fotografie de nunta-(adica nu se vrea o relatare a unui dans)...:)ci surprinde un moment de apropiere ...iar ca si compozitie mi se pare foarte tare...alaturarea celor doi cu fructiera...

    RăspundețiȘtergere
  13. iata si topul meu:

    http://www.rares-pulbere.com/blog/
    http://www.bysergio.ro/
    http://www.fotonunti.imaginivii.ro/#/content/start/
    http://www.chitzuphoto.ro/index.php
    http://radics-zoltan.ro/
    http://www.nunta.mariusbarbulescu.ro/
    http://www.danielphotography.ro
    http://www.robertaenache.ro/

    RăspundețiȘtergere