sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Ziua nouazeci si opt





vai ce frumos... e weekend...iesim afara la fotografiat.cam asta era extazul la ora 10 dimineata!dupa inca vreo ora incep sa constientizez ca si ce daca e weekend, ca sa faci fotografii bune afara mai trebuie si altceva.mda...si talent, normal...dar despre altceva e vorba.
o alternativa era sa mergem cu orasul.ro, dar acum in momentul asta ma uit pe siteul lor si sincer nu-mi pare rau ca nu am fost. excursie pe soseaua viilor, asta era tema lor.ma rog...
unde sa mergem noi, unde...unde dra..? scuzati.
deschid google earth si incep sa dau rotocoale bucurestiului. acolo am fost , e urat, acolo nu-mi place...of. in final ne hotaram sa mergem la chiajna. doua obiective de mare interes. :) o bucata avion parasit in camp si o ruina a unei biserici.
ajungem la avion pe 14:00... punem cei vreo zece caini pe fuga si ciorile de pe camp...scot trepiedul, montez aparatul si incep sa trag.am incercat cateva unghiuri apoi mi-am zis ca poate ar fi interesant sa incerc ceva si din interior.si uite ca pana la urma tot imaginea de interior a avut noroc.ruina bisericii am sarit-o, poate mergem cu alta ocazie.
e prea mult jeg, prea mult noroi afara...ei bine eu in conditiile astea nu pot sa lucrez.nu la exterior.
unii colegi au avut privilegiul sa lucreze azi in studioul de la dalles, vad ca a fost frumos, au pus deja cate ceva pe blog.

deci in concluzie, avem un oras si o tara asa de frumoasa...chef de iesit afara sa ai ... ca fotografiile bune vin cat ai clipii.
traiasca studioul si masa de produs sau macro!pe afara nu mai iesim ca e urat...poate cand mai da ceva soare si mai iese o iarba, o frunza, ceva .

10 comentarii:

  1. buna imagine, initial am zis ca e pasarela de la citymall, dar sa stii ca fotografie poti face oriunde si oricand indiferent de locatie sau de conditiile meteo. pana si mahomed s-a dus la munte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am nimic de reprosat. O fotografie foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. SA stii ca a fost frumos si in excursia cu orasul.ro. Imi place, insa, si fotografia ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. superba...si editarea si perspectiva...bv

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de departe este avionul in raport cu Manastirea Chiajna? :)

    RăspundețiȘtergere