sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Ziua o suta cinci




revin cu o fotografie dupa fix o saptamana de la vechea postare.azi am iesit cu Radu la fotografiat arhitectura.ne-am vazut la 11 in fata bisericii Armeneasca.Radu ne-a dat indiciile despre fotografia de arhitectura si ne-a lasat apoi sa zburdam prin curte.
am incercat sa abordez o coloana, o fereastra, o usa, una, alta..dar parca nu a iesit nimic notabil.erau nori, fara pic de soare, nu se vedeau umbre...nimic. era cam monoton.
am iesit apoi si ne-am plimbat primprejur.probabil e prima data cand am studiat cu atata atentie casele din aceasta zona.sunt foarte multe frumoase, dar aproape toate in paragina.zona e impanzita de cabluri care vin si pleaca in toate directiile.aerele conditionate si antenele digi sunt aruncate pe cladiri fara mila.e greu sa prinzi ceva fara amprenta prezentului.

am postat o fotografie de pe strazile pline de cladiri frumoase ale zonei armeneasca...sa nu va inchipuiti ca am avut norocul sa o prind asa cum o vedeti voi acum.dupa ceva timp de sters cabluri, tevi a iesit ceva la iveala.

acum o saptamana cand concursul a fost anuntat, in primele zile am incercat sa fac ceva, dar din pacate zilele din saptamana mi-au mancat tot timpul,energia si inspiratia.dupa ce am vazut ca nu o scot la capat nicicum i-am zis anei:"Ana, imi pare rau...dar eu nu pot participa la concurs. fa ceva si spala onoarea familiei!"
si uite ca ana a castigat concursul.foarte buna seria de portrete - o vedeti aici

6 comentarii:

  1. ce compozitie frumoasa...si trista...

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos!
    Am putea crede ca este o casa parasita, dar plantutele din interior striga ca ne inselam...

    P.S. La ora 3 p.m. plecasera si norii... dar frrrrigul nu... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu as fi incadrat pe lung sa prind si usa, dar imi imafinez ca cine stie ce ma aparea prin cadru si nu ai putut
    imi plac detaliile arhitecturale din zona geamurilor, pacat ca in tara asta 90% din tot ceea ce este frumos din punct de vedere arhitectural este ori demolat ori lasat in paragina

    RăspundețiȘtergere
  4. misto compozitia.
    P.S. chiar ca noroc cu ana sa spele onoarea familiei :))

    RăspundețiȘtergere
  5. eu as fi scos teava aia si as fi facut-o patrata. insa e reusita si asa, are niste detalii foarte frumoase

    RăspundețiȘtergere